EPDM tapes

 

De tapes gebruikt u bij een EPDM dak voor de waterdichte afwerking van details, voor lasverbindingen, voor hoeken en voor het reparaties. De zelfklevende laag wordt geactiveerd door de EPDM primer. Druk de zelfklevende tapes altijd goed aan met een EPDM aandrukrol.

Formflash

Formflash heeft als eigenschap dat u het met de handen in verschillende vormen kan duwen. Formflash heeft geen geheugen en er ontstaat geen spanning in het materiaal. Zo kan formflash zelfs worden gebruikt rondom hoeken. Gebruik Formflash voor afdichting van hoeken, dakdoorvoeren en voor reparaties. De zelfklevende laag van de Formflash activeert u met een primer.

 • Formflash Buitenhoek
  Bekijk video

  Formflash buitenhoek (Ø22)

   15,65 incl. btw
 • Quick Seam Formflash

  FS Quick Seam Formflash (rol)

  Vanaf:  110,75 incl. btw
 • Formflash

  FS Quick Seam Formflash 18″ (45 cm x 45 cm)

   32,15 incl. btw

Quick Seam SA Flashing

De SA Flashing is een stevige (gevulcaniseerde) EPDM met een zelfklevende laag. De SA Flashing gebruikt u voor het waterdicht inwerken van o,a. hemelwaterafvoeren, kabeldoorvoeren en ontluchtingskappen. De zelfklevende laag wordt geactiveerd met een EPDM primer. 

 • SA Flashing

  SA Flashing Patch (45 cm x 45 cm)

   29,35 incl. btw

Splice Tape en Coverstrip (tape tbv lasnaadverbindingen)

De Splicetape en de Coverstrip kunt u beide gebruiken voor het maken van een waterdichte verbinden van twee stukken EPDM.  De Splicetape is tweezijdig zelfklevend en verwerkt u tussen twee stukken EPDM. De Coverstrip is iets eenvoudiger te verwerken. Coverstrip  heeft één zelfklevende laag, deze strip brengt u aan over een lasnaad. De zelfklevende activeert u met een EPDM primer

Perimeterstrip (kimbevestiging)

De FD Quick Seam Perimeterstrip gebruikt u als kimbevestiging. Als vuistregel geldt dat voor daken groter dan 100m²  extra aandacht nodig is voor de kimfixatie.

 • FS Perimeterstrip

  FS 6″ Quick Seam Perimeterstrip

   319,15 incl. btw

Primer

Bij alle EPDM tapes gebruikt u een EPDM primer om de zelfklevende laag te activeren. Primer goed roeren. Breng de EPDM Primer aan met een primerpad.  

 • Bosscover Quick Primer

  Vanaf:  13,75 incl. btw
 • Primer benodigdheden

  Vanaf:  3,50 incl. btw

EPDM-TIGT.nl is een speciaalsite van:

TIGT.nl

XLHC bv

Plutoweg 7

8932 AC Leeuwarden

KvK 61960675

BTW NL854568037B01

Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Groot project?

Mail voor offerte naar:

groothandel@xlhc.nl

 

Keurmerk webwinkel

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1369 reviews.