Bosscover Formflash Patch (45 cm x 45 cm)

 21,50 incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | FS Formflash 45 x 45


De Quick Seam Formflash 45cm x 45cm gebruikt u voor het inwerken van doorvoeren. De Formflash is een flexibele (niet gevulcaniseerde) EPDM met een zelfklevende laag. De zelfklevende laag activeert u met een EPDM primer. Heeft u een platte (horizontale) afwerking zoals bij een luchtdoorvoer of een kabeldoorvoer? Dan gebruikt u de vormbare eigenschappen van de Formflash eigenlijk niet. Overweeg in dat geval toepassing van de sterkere (gevulcaniseerde) SA Flashing.


Categorie:

BossCover Formflash Patch heeft als eigenschap dat u het met de handen in verschillende vormen en hoeken kan duwen. Formflash heeft geen geheugen en er ontstaat geen spanning in het materiaal. Zo kan formflash zelfs worden gebruikt rondom hoeken. Gebruik Formflash voor afdichting van hoeken, dakdoorvoeren en voor reparaties. Specifiek voor het inwerken van details waarbij gewerkt wordt in verschillende hoeken.

Technische moeilijkheidsgraad:

Gebruik deze tape niet voor het inwerken van ontluchting, daarvoor past u de gevulcaniceerde Bosscover SA Flashing toe.

BossCover Formflash Patch bestellen

U kunt uw Bosscover Formflash Patch en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Toepassing in vijvers

De BossCover Formflash Patch is ook zonder probleem toepasbaar in vijvers.

Vragen over onze Bosscover tapes?

Heeft u nog vragen over onze EPDM tapes? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Technische fiche

Download hier de technische fiche.