Bosscover Perimeterstrip 15 cm x 30,5 meter

 328,30 incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | BC Perimeterstrip


De BossCover Perimeter strip is een gewapende EPDM strip waarbij in de fabriek op één kant een 76 mm brede Splice Tape strook is gelamineerd. Gebruik de perimeterstrip als kimfixatie.

Afmeting: 15 cm x 30,48 mtr.


Categorie:

De BossCover Perimeterstrip is een gewapende EPDM strip waarbij in de fabriek op één kant een 76 mm brede Splicetape strook is gelamineerd.

Hoe gebruik ik de BossCover Perimeterstrip?

Gebruik de perimeterstrip als kimfixatie. De perimeterstrip schroeft u langs de volledige kim vast met gebruik van drukverdeelplaatjes. Hierover heen brengt u de EPDM dakbedekking aan, welke u vastzet op de Splice Tape van de BossCover Perimeterstrip. Voor meer instructie zie de technische fiche.

Bij daken groter dan 100 m² dient u extra aandacht te hebben voor de kimfixatie. De trekkracht van de wind kan een EPDM dak volledig lostrekken. Dit gebeurt zelfs bij daken waar de meest hoogwaardige lijm is toegepast. Het lostrekken door de wind kan worden voorkomen door de EPDM langs de kim extra sterk te bevestigen. Met de BossCover Perimeterstrip voorkomt u problemen met kimfixatie. Over het algemeen is dit niet een klus die dikwijls wordt gedaan door personen die hierin onervaren zijn. Raadpleeg onze deskundigen.

Technische moeilijkheidsgraad:

BossCover Perimeterstrip bestellen

U kunt uw Bosscover Perimeterstrip en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor het laten bezorgen van uw bestelling, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Vragen over onze Bosscover tapes?

Heeft u nog vragen over onze EPDM tapes? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Technische fiche Perimeterstrip

Download hier de technische fiche.