Home |EPDM toebehoren | Gereedschap

 

EPDM gereedschap

 

 • epdm aandrukrol voordeelbundel

  EPDM aandrukrol

  Vanaf:  22,25 incl. btw
 • epdm aandrukrol voordeelbundel

  Aandrukrol voordeelbundel

  Vanaf:  18,91 incl. btw
 • EPDM aftekenstift

  EPDM aftekenstift

   8,50 incl. btw
 • Kitpistool

  Kitpistool Easyflow

   10,50 incl. btw
 • Kitpistool Irion-x7-60

  Kitpistool Irion FX7-60

   42,15 incl. btw
 • Vachtroller EPDM lijm

  EPDM lijmroller

  Vanaf:  4,50 incl. btw
 • lijmemmer 8 liter

  Lijmemmer

   5,65 incl. btw
 • EPDM schaar

  EPDM Schaar

   35,00 incl. btw

Voor het leggen van EPDM dakbedekking heeft u natuurlijk ook EPDM gereedschap nodig. EPDM moet namelijk vastgelijmd worden en het moet vervolgens ook goed aangedrukt worden zodat het strak blijft. Het is bovendien precisiewerk, u wilt er dus voor zorgen dat alles precies goed afgetekend, geknipt en gelegd wordt.

EPDM aandrukrollen

Misschien wel het belangrijkste EPDM gereedschap is de aandrukrol. Hiermee drukt u de EPDM, tape of ander materiaal goed en stevig aan zodat er een goede hechting ontstaat. Dit EPDM gereedschap is er in verschillende varianten. Het aandrukwiel is voor het aandrukken van de hoeken en randen. De aandrukrol is het meest geschikt voor de hemelwaterafvoer. En de grotere aandrukrol of -wals is voor de EPDM zelf. Het voordeel van de laatste aandrukrol is dat hij relatief groot is en dat u er daardoor minder kracht op hoeft te zetten. Ideaal dus om een groot EPDM dak mee aan te drukken. Als u besluit meerdere aandrukrollen te bestellen profiteert u van onze combikorting!

EPDM gereedschap voor het lijmen

EPDM dakbedekking wordt niet gebrand, maar gelijmd. En ook daarvoor heeft u geschikt EPDM gereedschap nodig.  Om de lijm aan te brengen is een lijmroller onmisbaar. Ook die bestelt u gewoon bij ons en is beschikbaar in twee formaten: 10cm breed en 18 cm breed. De kleinere roller is vooral geschikt voor de dakranden. Er mag geen vocht onder de EPDM kunnen komen, omdat dit de lijm aantast. Om die reden werkt u alles rondom nog een keer af met kit. Voor het aanbrengen van de kit gebruikt u een kitpistool.

Overig EPDM gereedschap

Voordat u aan de slag kunt met het bevestigen is er nog wel enige voorbereiding vereist. Waarschijnlijk zal het EPDM nog precies op maat moeten worden geknipt voor uw dak. U kunt daarvoor uw huis-tuin-en-keukenschaar gebruiken, maar daar gaat u het lastig mee krijgen. Bestel daarom een EPDM schaar waarmee u eenvoudig uw EPDM op maat kunt knippen. En omdat u ook wilt weten waar u precies moet knippen vindt u bij ons ook aftekenstiften. Met deze stiften kunt u de afmetingen aftekenen, maar ook de plek voor bijvoorbeeld de hemelwaterafvoer aangeven. De aftekenstiften zijn geschikt om te tekenen op EPDM en de inkt blijft goed zitten, ook onder natte omstandigheden.

Gereedschap bestellen

Als u zeker weet dat u al het benodigde EPDM gereedschap gevonden heeft kunt u het eenvoudig bij ons bestellen. U kunt dan zelf kiezen of u het thuisbezorgd wil krijgen of dat u het ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden. Bestelt u ook EPDM of andere producten uit onze webshop? Dan raden we u aan alles in een keer te bestellen.

Heeft u nog vragen?

Met al uw vragen en opmerkingen over EPDM gereedschap kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze experts helpen u dan graag verder! Heeft u bijvoorbeeld advies nodig voor het leggen van EPDM of wilt u weten wat er precies allemaal nodig is voor uw dak? Wij hebben het antwoord voor u. Als u liever even langskomt bij ons in Leeuwarden dan kan dat ook. Neem daarvoor wel eerst even contact met ons op, dan weet u zeker dat er iemand aanwezig is voor u.

Voor bedrijven en particulieren  ---  Levering uit voorraad  ---  Voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2493 reviews.