EPDM prefab buitenhoek

Vanaf:  20,65 incl. btw

Home |EPDM toebehoren | Prefab buitenhoek


Met de prefabhoek maakt u op een eenvoudige manier een waterdichte afwerking van een buitenhoek. Een buitenhoek komt  bijvoorbeeld voor bij een L-dak of en T-dak. Maar ook wanneer er een lichtkoepel of lichtstraat in het dak is dan is er sprake van buitenhoeken. Bij een buitenhoek is er niet genoeg EPDM om de EPDM om de hoek te vouwen. Knip daarom in de hoek, van bovenaf, een V-vormige inkeping. Over de hoek plakt u de prefabhoek met EPDM-kit. De prefab hoek is volledig voorgevormd in de vorm van de hoek.


Ook verkrijgbaar voor een hoek van 45°. Afhankelijk van de hoogte van de opstand kiest u voor een 10 cm of een 20 cm prefabhoek.


 20,65 incl. btw
 22,95 incl. btw
 22,95 incl. btw
Categorie:

Met de EPDM prefab buitenhoek maakt u op een eenvoudige manier een waterdichte afwerking van een buitenhoek. Een buitenhoek komt  bijvoorbeeld voor bij een L-dak of en T-dak. Maar ook wanneer er een lichtkoepel of lichtstraat in het dak is dan is er sprake van buitenhoeken. Bij een buitenhoek is er niet genoeg EPDM om de EPDM om de hoek te vouwen. Knip daarom in de hoek, van bovenaf, een V-vormige inkeping. Over de hoek plakt u de EPDM prefab buitenhoek met EPDM-kit, zodanig dat deze over de inkeping heen komt. De prefab hoek is volledig voorgevormd in de vorm van de hoek. Voordeel van het inwerken met kit is dat u met kit nog een correctie mogelijkheid heeft.

Technische moeilijkheidsgraad: