BossCover Formflash (rol)

Vanaf:  90,00 incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | BC Formflash


BossCover Formflash heeft als eigenschap dat u het met de handen in verschillende vormen kan duwen. Formflash heeft geen geheugen en er ontstaat geen spanning in het materiaal. Zo kan formflash zelfs worden gebruikt rondom hoeken. Gebruik Formflash voor afdichting van hoeken, dakdoorvoeren en voor reparaties.


 90,00 incl. btw
 209,26 incl. btw
 411,85 incl. btw
 373,75 incl. btw
 413,70 incl. btw
 618,23 incl. btw
Categorie:

BossCover Formflash heeft als eigenschap dat u het met de handen in verschillende vormen kan duwen. Formflash heeft geen geheugen en er ontstaat geen spanning in het materiaal. Zo kan de tape zelfs worden gebruikt rondom hoeken. Gebruik BossCover Formflash voor afdichting van hoeken, dakdoorvoeren en voor reparaties. Dankzij de stevigheid krimpt. buigt en delamineert BossCover Formflash niet bij belasting of beweging in het dakbedekkingssyteem. De tape is zelfklevend, ondergrond voorbewerken met BossCover EPDM primer.

Technische moeilijkheidsgraad:

Gebruik deze tape niet voor het inwerken van ontluchting, daarvoor past u de gevulcaniceerde Bosscover SA Flashing toe.

BossCover Formflash bestellen

U kunt uw Formflash en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Toepassing in vijvers

De BossCover Formflash is ook zonder probleem toepasbaar in vijvers.

Vragen over onze Bosscover tapes?

Heeft u nog vragen over onze EPDM tapes? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Technische fiche

Download hier de technische fiche.