Bosscover EPDM Primer

Vanaf:  16,00 incl. btw

Home |EPDM lijm & kit|Bosscover EPDM primer


De primer activeert de zelfklevende laag op tapes en afvoeren. Roer de primer goed om tot alle oplosmiddel is verdeeld over de vloeistof. Primer op schone ondergrond aanbrengen met primerpad (schuurspons). Na aanbrengen wachten tot de primer is gedroogd, dit duurt circa 10 minuten.


 16,00 incl. btw
 37,85 incl. btw
 99,50 incl. btw
Categorie:

Met de Bosscover EPDM Primer activeert u de zelfklevende laag op zelfklevende EPDM tapes, zelfklevende ontluchtingen en -zelfklevende hemelwaterafvoeren. Roer de primer goed om tot alle oplosmiddel is verdeeld over de vloeistof. Primer op schone ondergrond aanbrengen met primerpad. Na aanbrengen wachten tot de primer is gedroogd, dit duurt circa 10 minuten.

De EPDM Primer leveren wij onder de verschillende merknamen Bosscover Roof Primer of Firestone Quick Primer. Technisch en inhoudelijk is er geen onderscheid tussen deze twee. Op deze manier weet u zeker dat de primer past bij de EPDM en de andere benodigdheden die wij verkopen.

Vragen over onze primer?

Heeft u nog vragen over onze EPDM primer? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Bosscover EPDM Primer bestellen

TIGT levert EPDM primer uit voorraad. Besteld u voor 13:00 uur dan verzenden wij nog dezelfde werkdag.

Technische fiche

Download hier de technische fiche.