Bosscover Quick Primer

Vanaf:  18,75 incl. btw

Home |EPDM lijm & kit|Bosscover Quick primer


De primer activeert de zelfklevende laag op tapes en afvoeren. Roer de primer goed om tot alle oplosmiddel is verdeeld over de vloeistof. Primer op schone ondergrond aanbrengen met primerpad (schuurspons). Na aanbrengen wachten tot de primer is gedroogd, dit duurt circa 10 minuten.


 18,75 incl. btw
 27,65 incl. btw
 99,50 incl. btw
Categorie:

De Bosscover Quick Primer activeert de zelfklevende laag op zelfklevende EPDM tapes, zelfklevende ontluchtingen en -hemelwaterafvoeren. Roer de primer goed om tot alle oplosmiddel is verdeeld over de vloeistof. Primer op schone ondergrond aanbrengen met primerpad. Na aanbrengen wachten tot de primer is gedroogd, dit duurt circa 10 minuten.

De Bosscover Quick Primer leveren wij onder de verschillende merknamen Bosscover of Firestone. Technisch en inhoudelijk is er geen onderscheid tussen deze twee. Op deze manier weet u zeker dat de primer past bij de EPDM en de andere benodigdheden die wij verkopen.

Vragen over onze primer?

Heeft u nog vragen over onze EPDM primer? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Bosscover Quick Primer kit bestellen

TIGT levert EPDM primer uit voorraad. Besteld u voor 13:00 uur dan verzenden wij nog dezelfde werkdag.