Home | EPDM toebehoren

 

    EPDM Toebehoren

 

Bekijk de EPDM toebehoren:

 • Daktrim

  Daktrim

 • Hemelwaterafvoer

  Hemelwaterafvoer

 • epdm prefab buitenhoek

  EPDM prefab buitenhoek

  Vanaf:  20,65 incl. btw
 • Splice EPDM Tape

  Tapes

 • EPDM aandrukrol 45mm (nr 2)

  Gereedschap

 • Heksenhoed

  EPDM Pipe Seal 25-150 mm (heksenhoed)

   79,26 incl. btw
 • Anjo kabeldoorvoer

  Kabeldoorvoer

 • Anjo ontluchting dubbelwandig

  Anjo ontluchting

Bestel direct de meest populaire artikelen:

 • Daktrim

  Daktrim Roval alu 45/45

  Per lengte:  11,20 incl. btw
 • HWA EPDM onderuitloop

  EPDM hemelwaterafvoer onderuitloop

  Vanaf:  20,75 incl. btw
 • HWA zijuitloop voor EPDM

  EPDM hemelwater afvoer zijuitloop

   29,00 36,50 incl. btw

Hoewel EPDM relatief gemakkelijk te leggen is, is het natuurlijk geen kwestie van uitrollen, neerleggen en klaar is Kees. Er is nog wel wat EPDM toebehoren nodig om het te leggen en te bevestigen. Denk hierbij aan dakrandafwerkingen, hemelwaterafvoeren, EPDM tapes, aandrukrollen en kabeldoorvoermateriaal. Uiteraard allemaal verkrijgbaar bij TIGT net als EPDM zelf.

Benodigde EPDM accessoires

Voor u aan de slag kunt met uw EPDM dakbedekking moet u wel de juiste spullen in huis hebben.  Als u dakdekker bent weet u waarschijnlijk precies wat er nodig is, maar als u voor het eerst zelf een EPDM dakbedekking legt kunt u vast nog wel wat advies gebruiken en heeft u waarschijnlijk het juiste EPDM toebehoren ook niet tot uw beschikking.

De afwerking van uw EPDM dak

Om te zorgen dat het EPDM dak goed is afgewerkt heeft u een hemelwaterafvoer nodig om een goede afvoer voor het regenwater te creëren. Dit is bij EPDM extra belangrijk omdat dit voornamelijk op platte daken gelegd wordt en het water er dus niet automatisch vanaf loopt. Voor de afwerking heeft u daarnaast nog daktrimmen nodig om de zijkanten goed af te werken. Tot slot is het van belang om uw buitenhoeken ook goed af te werken met prefab buitenhoeken. Buitenhoeken komen voor bij L of T vormige daken. Ook wanneer er op een dak lichtkoepels komen, heeft u te maken met buitenhoeken. Al dit EPDM toebehoren vindt u hier in onze webshop.

Zonnepanelen of een airco op uw dak?

Als u zonnepanelen of een airco op uw dak wilt plaatsen is er een extra opening nodig voor het doorvoeren van de kabels. Hiervoor gebruikt u een kabeldoorvoer, bij ons vindt u kabeldoorvoeren van het merk ANJO. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten voor kabels in diverse dikten van 50 tot 125 mm. Zo weet u zeker dat u de kabels door kunt trekken naar binnen en u niet later nog een opening hoeft te creëren.

EPDM toebehoren bestellen

U vindt in onze webshop alle EPDM accessoires die u nodig heeft en u kunt het ook allemaal online bestellen bij ons. Het kan per product verschillen wat de levertijd is, dus houd daar rekening mee. U heeft overigens ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij onze vestiging in Leeuwarden aan de Plutoweg 7. U kunt uw voorkeuren hiervoor zelf opgeven bij het afronden van uw bestelling. Ook voor de betaling heeft u diverse mogelijkheden als iDEAL, PayPal en Mollie.

Contact

Als u vragen heeft over het beste EPDM toebehoren dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze experts weten precies wat u nodig heeft en kunnen u bovendien van advies voorzien voor het leggen van uw EPDM dakbedekking. Ook voor vragen over uw bestelling of de levering kunt u ons uiteraard mailen of bellen. Langskomen bij onze vestiging in Leeuwarden is ook mogelijk, maar we verzoeken u wel daarvoor eerst contact met ons op te nemen.

Voor bedrijven en particulieren  ---  Levering uit voorraad  ---  Voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2425 reviews.