BossCover Coverstrip

Vanaf:  18,15 per meter incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | BossCover Coverstrip


De BossCover Coverstrip is een semigevulcaniseerde EPDM strip, in de fabriek gelamineerd op een Splicetape. De strip wordt gebruikt voor het maken van lasnaadverbindingen voor twee stukken EPDM. De coverstrip is zelfklevend kan ook worden toegepast voor het uitvoeren van reparaties.


Nieuw: nu ook te bestellen per meter. Geef het aantal meters in en klik op de bestelknop.


 18,15 incl. btw
 107,47 incl. btw
 407,00 incl. btw
Categorie:

De BossCover Coverstrip is een semigevulcaniseerde EPDM strip, in de fabriek gelamineerd op een Splicetape. De strip gebruikt u voor het maken van lasnaadverbindingen voor twee stukken EPDM. De coverstrip kan ook worden toegepast voor het uitvoeren van reparaties. De tape is zelfklevend, de zelfklevende laag activeert u met een EPDM primer. Breng de tape aan zonder overlap, de twee stukken EPDM kunnen tegen elkaar aan worden gelegd voordat de tape wordt aangebracht. Goed aanrollen met een EPDM roller.

De BossCover Coverstrip gebruikt u ook bij mechanische bevestiging van EPDM voor het afdekken van de bevestigingsmiddelen. Zie perimeterstrip en rma strip.

Technische moeilijkheidsgraad:

Voor het maken van een lasnaadverbinding kunt u ook gebruik maken van epdm-kit of van een splicetape. Een lasnaad met kit is het meest eenvoudig. De lasnaad met een splicetape is technisch het meest moeilijk. Het verschil tussen de BossCover Coverstrip en de BossCover Splicetape is dat u de Coverstrip over een lasnaad aanbrengt. De Splicetape daarentegen is tweezijdig zelfklevend en brengt u aan tussen twee lagen EPDM. Professionals kiezen voor Coverstrip of voor Splicetape. Raadpleeg de videoinstructies!

BossCover Coverstrip bestellen

U kunt uw Coverstrip en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Toepassing in vijvers

De BossCover Coverstrip is ook zonder probleem toepasbaar in vijvers.

Vragen over onze Bosscover tapes?

Heeft u nog vragen over onze EPDM tapes? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Technische fiche

Download hier de technische fiche.

Video