BossCover Splice Tape

 30,24 125,00 incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | Bosscover Splice Tape


Bosscover Splice Tape is een tweezijdig zelfklevende tape voor het maken van een naadverbinding van Bosscover EPDM. De zelfklevende laag activeert u met een EPDM primer. Breng de primer aan met een primerpad.


 30,24 incl. btw
 125,00 incl. btw
Categorie:

BossCover Splice Tape is een tweezijdig zelfklevende tape voor het maken van een naadverbinding van EPDM. De zelfklevende laag activeert u met een EPDM primer. Breng de primer aan met een primerpad.
Technische moeilijkheidsgraad:

Voor het maken van een lasnaadverbinding kunt u ook gebruik maken van epdm-kit of van een BossCover Coverstrip. Een lasnaad met kit is het meest eenvoudig. De lasnaad met een BossCover Splice Tape is technisch het meest moeilijk. Het verschil tussen de Coverstrip en de Splice Tape is dat u de Coverstrip over een lasnaad aanbrengt. De Splice Tape is tweezijdig zelfklevend en brengt u aan tussen twee lagen EPDM. Professionals kiezen voor Coverstrip of voor Splicetape. Raadpleeg de videoinstructies!

BossCover Splice Tape bestellen

U kunt uw Splice Tape en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. Daarbij heeft u de keuze tussen het thuis te laten bezorgen van uw bestelling, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Toepassing in vijvers

De BossCover Splice Tape is ook zonder probleem toepasbaar in vijvers.

Vragen over onze Bosscover tapes?

Heeft u nog vragen over onze EPDM tapes? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Technische fiche

Download hier de technische fiche.

Video

Andere suggesties…