Home | EPDM lijm en kit

 

    EPDM lijm & kit

 

EPDM Contactlijm

De juiste lijm is essentieel voor het goed aanbrengen van EPDM. Met onze geselecteerde lijmen bent u altijd verzekerd van de goede combinatie tussen EPDM en lijm.  EPDM contactlijm is lijm die tweezijdig wordt aangebracht. NB: Contactlijm kan niet tegen vocht, zorg er daarom voor dat er geen vocht onder de EPDM komt, rondom kunt u het dak waterdicht afwerken met kit.

EPDM lijm watergedragen

Onze unieke EPDM lijm op waterbasis bevat geen chemische oplosmiddelen. De lijm is geschikt om eenzijdig aangebracht te worden. De EPDM kan direct over de nog natte lijm worden gelegd. Voor de randen adviseren wij het gebruik van contactlijm in spuitbus. Waterdicht afwerken met kit. Toepassing uitsluitend voor hout en houtproducten. 

EPDM lijm (blik en box)

De Bosscover EPDM lijm is de meest doeltreffende lijm voor de Bosscover EPDM. Wij verkopen deze lijm speciaal voor de professional.  De contactlijm brengt u tweezijdig wordt aan met een lijmroller  Het verbruik is 1 liter per 3,0 m2 dakoppervlak. Gebruik de contactlijm ook voor opstaande randen.

Onze TIGT contactlijm is een excellente en economische lijm voor onze Amerikaanse EPDM. Deze EPDM lijm bevat geen tolueen als oplosmiddel

 • EPDM lijm watergedragen

  Watergedragen EPDM lijm

   20,65 164,50 incl. btw
 • TIGT EPDM spraybond
  Bevat geen tolueen

  TIGT EPDM Spraybond

   15,85 227,15 incl. btw
 • Bosscover contactlijm - Bosscover Spraybond

  Bosscover EPDM Spraybond

   19,95 285,00 incl. btw

EPDM Contactlijm (spuitlijm)

 EPDM contactlijm is lijm die tweezijdig wordt aangebracht.  Het voordeel van spuiten is dat het eerder droogt, waardoor u sneller werkt. Er wordt ook dikwijls een combinatie toegepast: contactlijm uit blik voor het dakoppervlak en een spuitbus voor het afwerken van de dakrand. Wij verkopen twee merken spuitlijm: de lijm van Bosscover en onze eigen huismerk spuitlijm.

 • EPDM lijm in spuitbus

  Spraybond spuitbus

  Vanaf:  13,95 incl. btw
 • Drukvat EPDM lijm

  Spraybond drukvat 22 liter

  Vanaf:  189,00 incl. btw
 • Spraybond spuit

  Drukvat toebehoren

  Vanaf:  85,00 incl. btw

EPDM Kit

Gebruik EPDM kit voor het rondom waterdicht afwerken van uw EPDM dak. Bij toepassing van daktrim brengt u de kit aan onder de trim. EPDM kit wordt verder o.a. ook toegepast voor het inwerken van hemelwaterafvoeren. (hwa) en prefab buitenhoeken.  EPDM kit kunt u ook toepassen voor de verlijming van kleinere dakoppervlaktes. Wij verkopen twee merken kit: de lijm van Bosscover en onze eigen huismerk EPDM kit.

 • TIGT EPDM kit
  korting bij 12 of meer

  TIGT EPDM kit

   12,50 incl. btw
 • Bosscover EPDM kit

  Bosscover EPDM kit

   15,25 incl. btw
 • TIGT EPDM kit 600ml

  EPDM kit (worst)

  Vanaf:  12,50 incl. btw
 • Kitpistool

  Kitpistool Easyflow

   10,50 incl. btw
 • Kitpistool Irion-x7-60

  Kitpistool Irion FX7-60

   42,15 incl. btw

Primer

U gebruikt EPDM Primer uitsluitend voor de zelfklevende Firestone tapes en andere zelfklevende hulpmiddelen zoals HWA’s met een zelfklevende laag. Primer aanbrengen met primerpad en primerpad houder.

 • BossCover EPDM Primer

  Bosscover EPDM Primer

   16,00 99,50 incl. btw
 • Primerpad met houder

  Primer benodigdheden

  Vanaf:  3,50 incl. btw

Het is ontzettend belangrijk dat uw EPDM dakbedekking goed vastgelijmd en gekit wordt en daarom vindt u bij ons de beste EPDM lijm en EPDM kit voor uw klus. EPDM gaat namelijk meer dan 50 jaar mee en als u bezuinigt op de lijm verkort u deze levensduur. De door ons geselecteerde lijm en kit zijn dan ook een goede combinatie met onze EPDM. U komt hiermee niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook primer en kitpistolen kunt u uiteraard gewoon bestellen bij ons.

EPDM contactlijm

De juiste lijm is essentieel voor het goed aanbrengen van EPDM. Met onze geselecteerde lijmen bent u altijd verzekerd van de goede combinatie tussen EPDM en lijm. EPDM contactlijm wordt tweezijdig aangebracht voor het beste resultaat. Houd er wel rekening mee dat contactlijm niet tegen vocht kan en u daarom de randen van het dak waterdicht moet afwerken met kit. Zo komt er geen vocht onder uw EPDM.

Spraybond EPDM lijm

De Bosscover lijm is de meest doeltreffende contact lijm voor de Bosscover EPDM. Wij verkopen deze lijm speciaal voor de professional. De contactlijm brengt u tweezijdig wordt aan met een lijmroller. Het verbruik is 1 liter per 3,5 m2 dakoppervlak. Gebruik de contactlijm ook voor opstaande randen. Naast de Bosscover lijm hebben we ook onze eigen TIGT contactlijm, een excellente en economische lijm voor onze Amerikaanse EPDM. Deze lijm bevat geen tolueen als oplosmiddel.

Spuitlijm

EPDM contactlijm is lijm die tweezijdig wordt aangebracht en is daarom erg geschikt om te spuiten. Het voordeel van spuiten is dat het eerder droogt, waardoor u sneller werkt. Er wordt ook dikwijls een combinatie toegepast: contactlijm uit blik voor het dakoppervlak en een spuitbus voor het afwerken van de dakrand. Koopt u een drukvat dan kunt u daar ook een spuitpistool, een slang voor het drukvat en een spuitpistool met lans bij bestellen.

Watergedragen EPDM lijm

Onze unieke EPDM lijm op waterbasis bevat geen chemische oplosmiddelen en is geschikt om eenzijdig aangebracht te worden. De EPDM kan vervolgens direct over de nog natte lijm worden gelegd. Voor het precisiewerk aan de randen van het dak adviseren wij u om contactlijm in spuitbus te gebruiken en het daarna waterdicht af te werken met kit. Deze EPDM lijm is uitsluitend geschikt voor hout en houtproducten. De ervaringen met de watergedragen lijm zijn heel erg goed, klanten zijn lovend over het gebruiksgemak.

Waterdichte afwerking

Gebruik EPDM kit voor het rondom waterdicht afwerken van uw EPDM dak. Bij toepassing van daktrim brengt u de kit aan onder de trim. EPDM kit wordt verder onder andere ook toegepast voor het inwerken van hemelwaterafvoeren en prefab buitenhoeken. EPDM kit kunt u ook toepassen voor de verlijming van kleinere dakoppervlaktes.

Primer

Voor de zelfklevende Firestone tapes en andere zelfklevende hulpmiddelen zoals de hemelwaterafvoer met een zelfklevende laag gebruikt u EDPM primer. De primer kunt u aanbrengen met een primerpad en primerpadhouder.

EPDM lijm en kit bestellen

Bij de keuze voor een bepaalde lijm is het allereerst de vraag op welke ondergrond de EPDM moet hechten. Voor verlijming op PIR platen kiest u altijd en uitsluitend voor contactlijm, uit blik of uit spuitbus. Bij een houten ondergrond kunt u ook gebruik maken van contactlijm, maar is een keuze voor de gemakkelijk te verwerken watergedragen lijm  ook aan te bevelen. Gebruik dan voor de dakopstand wel de contactlijm in spuitbus. Voor kit bestaat de keus uit de Bosscover kit voor professionals en EPDM-kit van ons huismerk. Zo bestelt u alles in één keer en kunt u snel aan de slag. U kunt er bij het bestellen voor kiezen om de producten bij u thuis te laten bezorgen of om ze op te halen bij ons in Leeuwarden, de keuze is aan u!

Voor bedrijven en particulieren  ---  Levering uit voorraad  ---  Voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2466 reviews.