EPDM lijm & kit

 

EPDM Contactlijm

De juiste lijm is essentieel voor het goed aanbrengen van EPDM. Met onze geselecteerde lijmen bent u altijd verzekerd van de goede combinatie tussen EPDM en lijm.  EPDM contactlijm is lijm die tweezijdig wordt aangebracht. NB: Contactlijm kan niet tegen vocht, zorg er daarom voor dat er geen vocht onder de EPDM komt, rondom kunt u het dak waterdicht afwerken met kit.

EPDM lijm watergedragen

Onze unieke EPDM lijm op waterbasis bevat geen chemische oplosmiddelen. De lijm is geschikt om eenzijdig aangebracht te worden. De EPDM kan direct over de nog natte lijm worden gelegd. Voor de randen adviseren wij het gebruik van contactlijm in spuitbus. Waterdicht afwerken met kit. Toepassing uitsluitend voor hout en houtproducten. 

EPDM lijm (blik en box)

De Bosscover lijm is de meest doeltreffende lijm voor de Bosscover EPDM. Wij verkopen deze lijm speciaal voor de professional.  De contactlijm brengt u tweezijdig wordt aan met een lijmroller  Het verbruik is 1 liter per 3,5 m2 dakoppervlak. Gebruik de contactlijm ook voor opstaande randen.

Onze TIGT contactlijm is een excellente en economische lijm voor onze Amerikaanse EPDM. Deze lijm bevat geen tolueen als oplosmiddel

 • Bosscover EPDM Spraybond

  Vanaf:  19,95 incl. btw
 • TIGT EPDM spraybond
  Bevat geen tolueen

  TIGT EPDM Spraybond

  Vanaf:  15,85 incl. btw
 • EPDM lijm watergedragen

  Watergedragen EPDM lijm

  Vanaf:  48,95 incl. btw

EPDM Contactlijm (spuitlijm)

 EPDM contactlijm is lijm die tweezijdig wordt aangebracht.  Het voordeel van spuiten is dat het eerder droogt, waardoor u sneller werkt. Er wordt ook dikwijls een combinatie toegepast: contactlijm uit blik voor het dakoppervlak en een spuitbus voor het afwerken van de dakrand. 

 • Spraybond spuitbus

  Vanaf:  13,95 incl. btw
 • Spraybond drukvat 22 liter

  Vanaf:  181,50 incl. btw
 • Drukvat toebehoren

  Vanaf:  85,00 incl. btw

EPDM Kit

Gebruik EPDM kit voor het rondom waterdicht afwerken van uw EPDM dak. Bij toepassing van daktrim brengt u de kit aan onder de trim. EPDM kit wordt verder o.a. ook toegepast voor het inwerken van hemelwaterafvoeren. (hwa) en prefab buitenhoeken.  EPDM kit kunt u ook toepassen voor de verlijming van kleinere dakoppervlaktes.

 • korting bij 6 of meer

  TIGT EPDM kit

  Vanaf:  8,95 incl. btw
 • Kitpistool Easyflow

   10,50 incl. btw

Primer

U gebruikt EPDM Primer uitsluitend voor de zelfklevende Firestone tapes en andere zelfklevende hulpmiddelen zoals HWA’s met een zelfklevende laag. Primer aanbrengen met primerpad en primerpad houder.

 • Bosscover Quick Primer

  Vanaf:  13,75 incl. btw
 • Primer benodigdheden

  Vanaf:  3,50 incl. btw

EPDM-TIGT.nl is een speciaalsite van:

TIGT.nl

XLHC bv

Plutoweg 7

8932 AC Leeuwarden

KvK 61960675

BTW NL854568037B01

Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Groot project?

Mail voor offerte naar:

groothandel@xlhc.nl

 

Keurmerk webwinkel

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1369 reviews.