BossCover SA Flashing Patch (45 cm x 45 cm)

 24,35 incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | BC Flashing Patch


De SA Flashing Patch gebruikt u voor het inwerken van o.a. ontluchtingen en kabeldoorvoeren met aluminium plaat. SA Flashing is een combinatie van (gevulcaniseerd) EPDM gelamineerd op een Splice Tape. Deze zelfklevende laag activeert u met een EPDM Primer.


De SA Flashing kan ook heel goed worden toegepast bij reparaties.


Categorie:

De BossCover SA Flashing Patch gebruikt u voor het inwerken van o.a. ontluchtingen en kabeldoorvoeren met aluminium plaat of voor reparaties. SA Flashing is een combinatie van (gevulcaniseerd) EPDM gelamineerd op een Splice Tape. Deze zelfklevende laag activeert u met een EPDM Primer.

Schroef de alu plaat vast op het dak. Knip een ronde opening in het midden van de patch zodanig dat deze over de doorvoer past. Teken nu rondom de doorvoer het gebied van 45 x 45 cm SA Flashing Patch af. Neem de SA Flashing eerst even weer weg van de doorvoer. Schud of roer de primer goed. Breng met een primerpad de primer aan iets ruimer dan het afgetekende gebied. Doe dit ook op het aluminium. Wacht tot de primer is gedroogd en plaats de BossCover SA Flashing Patch vervolgens weer over de doorvoer. Trek eerst 1 deel van de beschermende folie weg terwijl u met de hand de Flashing vastdrukt. Rol stevig aan met een EPDM aandrukrol. Hierna doet u hetzelfde met de twee helft.

Technische moeilijkheidsgraad:

BossCover SA Flashing Patch bestellen

U kunt uw Coverstrip en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Toepassing in vijvers

De BossCover SA Flashing Patch is ook zonder probleem toepasbaar in vijvers, bijvoorbeeld voor reparaties.

Vragen over onze Bosscover tapes?

Heeft u nog vragen over onze EPDM tapes? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Technische fiche

Download hier de technische fiche.