Home |EPDM toebehoren | Dakrandafwerking

 

Dakrandafwerking

 

Standaard daktrim

De standaard daktrim is onze goedkoopste daktrim. De trim is van aluminium (brute). Wij noemen deze trim ook wel budgettrim omdat u voor zeer weinig geld een mooie dakrandafwerking koopt.  De daktrim komt over het algemeen over de epdm.  Zet de trim vast met een daktrimschroef met neopreenring. Breng voor het vastschroeven een ril kit aan onder de trim. De lengte van de daktrimmen is 2,50 meter.

 • Daktrim

  Daktrim Roval alu 45/45

  Per lengte:  11,20 incl. btw
 • Daktrim
  Meest verkocht

  Daktrim Roval alu 60/64

  Per lengte:  15,90 incl. btw
 • Daktrim RAL 7016

  Roval daktrim RAL kleur

  Per lengte:  29,10 incl. btw

Minikraal Roval

De minikraaltrim vormt een zeer fraaie afwerking van de dakrand. De kraal is 26 mm hoog en geeft het effect van een zinken afwerking. De minikraal 26/20 heeft een opleg van slechts 2 cm en wordt daarom ook vaak toegepast op een dakgoot. NB: deze daktrim heeft een afwijkende lengte van 2 meter.  De minikraal 20/40 heeft een opleg van 4 cm en heeft een normale daktrim lengte van 2,50 meter.

 • Roval minikraal

  Roval minikraal 26/20 (2 meter)

  Per lengte:  26,95 incl. btw
 • Trim 26/40

  Minikraal 26/40 (2,50 meter)

  Per lengte:  29,95 incl. btw

EPDM trim

Met de EPDM trim koopt u een kwalitatief zeer hoogwaardige dakrandafwerking. Het voordeel van deze trim is verder dat u voor de afwerking langs de EPDM geen kit meer hoeft te gebruiken. Kleur: aluminium.

De ROVAL solotrim is al jaren het neusje van de zalm op dit gebied. Onze eigen TIGT monotrim is kwalitatief vergelijkbaar met de solotrim, maar is beter betaalbaar. De lengte van de trim is 2,50 meter.

 • Roval solotrim
  Geen kit nodig
  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Roval EPDM Solotrim

  Per lengte:  54,95 incl. btw
 • Enkeltrim
  Geen kit nodig
  Inclusief bevestigingsmateriaal
  Geen kit nodig

  TIGT EPDM monotrim

  Per lengte:  46,65 incl. btw

EPDM Knellijst

Met de EPDM knellijst zet u de EPDM vast tegen een muur.

 • Knellijst voor EPDM

  Knellijst 2,50 meter

  Per lengte:  12,00 incl. btw

Bevestigingsmateriaal

Gebruik trimschroeven met neopreenring voor het vastzetten van de daktrim.  Reken per lengte circa 7 schroeven en per hoekstuk 4 schroeven. Onder de trim brengt u voor het vastschroeven een ril kit aan, reken circa 6 meter ril uit een koker. De Solotrim en de Enkeltrim hoeft u niet te kitten en bovendien leveren we deze inclusief bevestigingsmateriaal.

 • TIGT EPDM kit

  TIGT EPDM kit

   12,50 incl. btw
 • daktrimschroef

  Daktrimschroef met neopreenring

  Vanaf:  11,20 incl. btw

Een EPDM dak leggen is precisiewerk en datzelfde geldt dus ook voor de dakrandafwerking. Dit moet gedetailleerd gebruiken en gelukkig vindt u daarvoor de juiste materialen bij ons. Van standaard daktrimmen tot minikralen en van speciale EPDM trimmen tot knellijsten. Alles voor de perfecte dakafwerking kan bij ons besteld worden.

Standaard daktrim

De standaardtrim is de goedkoopste daktrim in ons assortiment. Deze trim is gemaakt van aluminium (brute). Vanwege de lage prijs wordt dit soort dakrandafwerkingen ook wel de budgettrim genoemd, wat overigens niet wil zeggen dat de kwaliteit tekortschiet. U plaatst de daktrimmen over de EPDM en zet ‘m vervolgens vast met de daktrimschroef met neopreenring. Voor het vastschroeven brengt u dan een ril kit aan onder de standaardtrim. De lengte van de standaardtrim is 2,50 meter.

Minikraal Roval

De minikraal trim vormt een zeer fraaie afwerking van de dakrand. Het geeft namelijk een ronder effect aan de afwerking, in tegenstelling tot de meeste andere trimmen die recht zijn. De kraal is 26 mm hoog en geeft het effect van een zinken afwerking. Deze dakrandafwerking wordt vaak gebruikt op de dakgoot vanwege de vorm van de trim. De minikraal daktrimmen zijn er van 2 meter en van 2,50 meter. Naast de lengte wordt er bij de minikraal daktrim ook gekeken naar de hoogte van de kraal en de opleg. Bij beide lengtes is de hoogte van de kraal 26 mm en bij die van 2 meter is de opleg 20 mm, waar die bij de variant van 2,50 meter 40 mm is.

Daktrim EPDM

Met de EPDM trim koopt u een kwalitatief zeer hoogwaardige dakrandafwerking. Het voordeel van deze trim is dat u voor de afwerking langs de EPDM geen kit meer hoeft te gebruiken. Bovendien is het bevestigingsmateriaal inbegrepen. Ideaal dus! De ROVAL solotrim is al jarenlang de favoriet op dit gebied. Al doet de TIGT Enkeltrim er ook zeker niet voor onder, deze daktrim is bovendien een stukje goedkoper. De lengte van beide trimmen is 2,50 meter.

EPDM Knellijst

Om de EPDM vast te zetten tegen een muur gebruikt u onze knellijsten. Deze zijn net als de daktrimmen 2,50 meter lang. U plaatst de EPDM tegen de muur en brengt daarna de knellijst aan met de geribbelde kant naar de muur. Om het goed af te ronden kit u vervolgens het aan de bovenzijde af met EPDM kit. U kunt de knellijst bij ons bestellen in een aluminium en een zwarte variant.

Bevestigingsmateriaal daktrim

De daktrimmen moeten natuurlijk ook nog bevestigd kunnen worden en niet bij elke dakrandafwerking is dit inbegrepen. Daarom vindt u bij ons ook daktrimschroeven met een neopreenring. Die gebruikt u voor het vastzetten van de daktrim. Deze schroeven zorgen er voor dat het allemaal goed vast komt te zitten en de neopreenring voorkomt bovendien inwatering. Voor een daktrim van 2,50 meter zult u 7 à 8 schroeven nodig hebben voor de lengte. Voor hoekstukken rekent u 4 schroeven. Onder de trim brengt u voor het vastschroeven een ril kit aan, reken circa 6 meter ril uit een koker. De Solotrim en de Enkeltrim hoeft u niet te kitten en bovendien leveren we deze inclusief bevestigingsmateriaal.

Dakrandafwerking bestellen

Als u weet welke dakrandafwerking en bevestigingsmaterialen u precies nodig heeft kunt u die producten eenvoudig toevoegen aan uw winkelmandje waarna u uw bestelling plaatst. We raden aan al het materiaal in één keer te bestellen, zo kunt u direct aan de slag. Bij het bestellen heeft u de keuze om het thuis te laten bezorgen of het op te halen bij onze vestiging in Leeuwarden. Neem daarvoor wel eerst even contact met ons op, dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat.

Voor bedrijven en particulieren  ---  Levering uit voorraad  ---  Voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2493 reviews.