Betaling en levering

Wijziging bestelling en retourrecht
U kunt uw bestelling, ook na bevestiging en betaling nog aanpassen of annuleren zolang deze nog niet is verwerkt. Neem daartoe zo snel mogelijk contact met ons op. (tel 058-3030766)
Verder heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Kijk op onze pagina Retourrecht. Het retourrecht is niet van toepassing voor EPDM welke voor u op maat is gesneden. 
 Verwerking bestelling
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging. EPDM wordt door ons op maat afgesneden van de rol. Nadat de EPDM is afgesneden is aanpassing of annulering  van de bestelling niet meer mogelijk. Het klaar maken van een bestelling duurt maar kort, wij leveren in principe alles uit eigen voorraad. Wanneer een artikel desondanks onverhoopt niet op voorraad is dan nemen wij contact met u op. 
 Betalen

U betaalt op onze site altijd via betrouwbare partners zoals iDEAL, Mollie of PayPal. Wij bieden een keus uit betaalmogelijkheden. Wanneer er aan een betaalmogelijkheid extra kosten zijn verbonden dan zal dat vooraf uitdrukkelijk worden vermeld.

 Afhalen

Het afhalen van bestellingen kan in Leeuwarden op onze vestiging Plutoweg 7.
Wanneer u bij uw bestelling heeft gekozen voor deze optie, dan nemen wij contact op voor het maken van een afspraak over het moment waarop u de bestelling kunt komen afhalen.

 Bezorging

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling en bedragen voor Nederland maximaal € 50,- inclusief btw. Voor levering van pallets en pakketten ontvangt u een track & trace code van onze vervoerder. 

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1725 reviews.