Wijziging bestelling en retourrecht
U kunt uw bestelling, ook na bevestiging en betaling nog aanpassen of annuleren zolang deze nog niet is verwerkt. Neem daartoe zo snel mogelijk contact met ons op. (tel 058-3030766)
Verder heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Kijk op onze pagina Retourrecht. Het retourrecht is niet van toepassing voor EPDM welke voor u op maat is gesneden. 
 Verwerking bestelling
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging. EPDM wordt door ons op maat afgesneden van de rol. Nadat de EPDM is afgesneden is aanpassing of annulering  van de bestelling niet meer mogelijk. Het klaar maken van een bestelling duurt maar kort, wij leveren in principe alles uit eigen voorraad. Wanneer een artikel desondanks onverhoopt niet op voorraad is dan nemen wij contact met u op.
 Betalen

U betaalt op onze site altijd via betrouwbare partners zoals iDEAL, Mollie of PayPal. Wij bieden een keus uit betaalmogelijkheden. Wanneer er aan een betaalmogelijkheid extra kosten zijn verbonden dan zal dat vooraf uitdrukkelijk worden vermeld.

 Afhalen

Het afhalen van bestellingen kan in Leeuwarden op onze vestiging Nobelweg 13.
Wanneer u bij uw bestelling heeft gekozen voor deze optie, dan ontvangt u bericht als uw bestelling klaar staat. Afhaaltijden zijn tussen 9:00 en 16:30 op werkdagen. Afhalen in het weekend is niet mogelijk.

 Bezorging

De bezorgkosten zijn afhankelijk van bestemming, het gewicht en omvang van uw bestelling.

NL BE
 klein pakket € 8,50 € 12,50
 groot pakket € 17,50 € 20,00
 PIR € 75,00 € 127,50
 EPDM minder dan 25 kg. € 17,50 € 20,00
 EPDM zwaarder dan 25 kg. € 40,00 € 70,00
 reststuk EPDM minder dan 25 kg. € 8,50 € 10,00
 reststuk EPDM zwaarder dan 25 kg. € 17,50 € 20,00
 toeslag daktrim € 15,00 € 35,00

Voor levering van pallets en pakketten ontvangt u een track & trace code van onze vervoerder WDL uit Oosterwolde.

Wij bezorgen niet op de Waddeneilanden. U kunt normaal een bestelling plaatsen, deze bezorgen wij voor u gratis bij het Distributiecentrum Waddeneilanden in Leeuwarden. U ontvangt een factuur voor transport naar het eiland van de transporteur ter plaatse.

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2493 reviews.