Watergedragen EPDM lijm

Vanaf:  20,65 incl. btw

Home | EPDM lijm & kit | TIGT watergedragen EPDM lijm


Onze watergedragen EPDM lijm bevat geen chemische oplosmiddelen en is daarom vriendelijk voor mens en milieu. Toepassing op hout en houtachtige ondergrond zoals osb en multiplex.
Geschikt voor toepassing als grondlijm volgens de methode van natte insluiting. U hoeft niet te wachten tot de lijm droog is. Breng de watergedragen EPDM lijm eenzijdig aan op het dak. U wacht niet tot de lijm droog is, maar brengt nu gelijk de EPDM aan over de nog natte lijm. Voordeel van deze methode is dat er nog een correctie mogelijk is.

Bestel voor de opstaande dakrand en voor een strook van 20cm uit de rand onze contactlijm in spuitbus. Deze lijm brengt u dubbelzijdig aan.

Beste keus voor mens en milieu.


Bestel per 5,0 m2 dakoppervlak 1 liter lijm. Verbruik is afhankelijk van de ondergrond.


 20,65 incl. btw
 49,40 incl. btw
 91,85 incl. btw
 164,50 incl. btw
Categorie:

De watergedragen EPDM lijm kan op twee manieren worden toegepast: als contact lijm en als grondlijm. Bij toepassing als grondlijm hanteert u de methode van natte insluiting. Dat wil zeggen dat u de EPDM aanbrengt terwijl de watergedragen EPDM lijm nog nat is. Dit heeft als voordeel dat enige correctie nog mogelijk is. Pas deze methode alleen toe voor het dakoppervlak. Voor opstaande randen en voor een strook van 20 cm uit de rand adviseren wij het gebruik contactlijm in spuitbus. De EPDM wil bij het verlijmen terug naar een vlakke toestand en daarom is een direct hechtende contactlijm beter voor opstaande randen.