V-Gard Primer

Vanaf:  107,99 incl. btw

Home | Isolatie | V-Gard Primer


Houd rekening met het volgende verbruik: poreuze ondergrond 3-4 m2 per liter; niet poreuze ondergrond 5-10 m2 per liter

Te bestellen in verpakking van 5 liter en 15 liter.

 107,99 incl. btw
 260,43 incl. btw
Categorie:

De V-Gard primer is speciaal voor het aanbrengen van de Firestone V-Gard dampscherm. Hechting op alle soorten ondergrond. Firestone V-Gard is ontworpen om gebruikt te worden als dampscherm in Firestonedakbedekkingssystemen. Het bestaat uit een versterkte aluminiumfolie met een zelfklevende bitumineuze onderlaag. De glasvezelversterking zorgt ervoor dat het membraan zeer sterk is, wat uitstekende mechanische prestaties garandeert. De afgelopen jaren is er een duidelijke trend ontstaan voor het ontwikkelen van meer energie-efficiënte gebouwen. Dit komt ook door nieuwe bouwvoorschriften. Het dak is een groot onderdeel van de gebouwschil en heeft daarom veel invloed op de energiestroom in en uit het gebouw. V-Gard speelt hierbij een belangrijke rol. Het dampscherm beperkt luchtlekken, daarmee maakt u het gehele gebouw energie-efficiënter.

V-Gard™ eigenschappen en installatie

V-Gard biedt een uitstekende dampbarrière, met een dampdiffusieweerstand uitgedrukt in Sd (equivalente luchtlaagdikte) van >1500 m.

De installatie van Firestone V-Gard is onderdeel van een éénlaagsconcept: het is een 100% koud en gebruiksvriendelijk proces waar geen open vuur voor nodig is. U kunt V-Gard  op de meeste ondergronden zoals beton, multiplex, OSB en metaal aanbrengen. U gebruikt hiervoor de speciale V-Gard primer. Let op: bij toepassing op metalen ondergronden is geen primer nodig. De beschermlaag verwijderd u eenvoudig en het aanbrengen kan door twee personen worden gedaan. Raadpleeg hier de verwerkingsvoorschriften.

Houd rekening met het volgende verbruik: poreuze ondergrond 3-4 m2 per liter; niet poreuze ondergrond 5-10 m2 per liter

Firestone: één leverancier

Gebruikt u V-Gard primer dan bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Firestone levert ook EPDM, V-Gard dampscherm en EPDM lijm, waardoor alle dakcomponenten onder garantie vallen van één fabrikant.

V-Gard primer bestellen

TIGT levert alle producten uit voorraad. Bestel eenvoudig al uw EPDM en EPDM toebehoren bij TIGT. Wij zijn huisleverancier van honderden bedrijven die zich iedere dag weer toeleggen op het aanbrengen van een kwalitatief hoogwaardig dak. Vragen? Bel ons voor advies.