Stadsuitloop lood

Vanaf:  34,85 incl. btw

HomeEPDM toebehoren| Hemelwaterafvoer | Stadsuitloop lood


Stadsuitloop (zijafvoer) gemaakt uit 25-30 ponds lood. De uitloop is gegoten uit 1 stuk. Geef gewenste aantal in en klik op de bestelknop.


 34,85 incl. btw
 36,95 incl. btw
 40,65 incl. btw
 43,75 incl. btw
 34,95 incl. btw
 36,75 incl. btw
 40,65 incl. btw
 43,75 incl. btw
Categorie:

Toepassing stadsuitloop lood

De stadsuitloop lood is een zijafvoer van hemelwater bij platte daken. Lood wordt vooral gebruikt bij bitumen daken, maar kan ook worden toegepast bij een EPDM dak. Bij een EPDM dak worden zijafvoeren meestal geplaatst nadat de EPDM dakbedekking is aangebracht. Bij een loden afvoer kunt u ook andersom werken: eerst de stadsuitloop bevestigen en daar over heen de EPDM. Zorg er wel voor dat alles goed afgekit is zodat er geen water onder de EPDM kan komen.

Stadsuitloop soorten

TIGT.nl levert een breed assortiment stadsuitloop lood. U kunt kiezen uit een 45 graden model en uit een 90 graden model. Het 45 graden model gebruikt u bij een dak met een mastiekschroot. Het 90 graden model gebruikt u bij een rechte dakopstand. De beschikbare afmetingen zijn 60/80 en 60/100, waarbij de hoogte altijd 60mm is en de breedte of 80 of 100mm is. Ook de lengte van de uitloop is in meerdere maten beschikbaar. U kiest uit een lengte van 30cm en 45cm. Zonodig kunt u de uitloop zelf nog inkorten.

Als alternatief voor de loden stadsuitloop, kunt u ook kiezen voor de uitloop met EPDM flap.

Stadsuitloop lood bestellen

De stadsuitloop is eenvoudig te bestellen, geef de gewenste hoeveelheid in en klik op bestel. Wanneer uw bestelling voor 13:00 uur is geplaatst, dan verstuurt TIGT.nl uw bestelling nog dezelfde werkdag. Heeft u vragen over de stadsuitloop lood, of over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag.