Spraybond spuitbus

Vanaf:  13,95 incl. btw

Home |EPDM lijm & kit|Contactlijm spuitbus


De Bosscover Spraybond is het merk van de EPDM fabrikant. De fabrikant van de EPDM garandeert ook de goede hechting met behulp van de spuitlijm. Deze lijm verkopen wij speciaal voor de professionele gebruiker.

De TIGT Spraybond lijm is een innovatieve zeer goed hechtende spuitlijm die geen tolueen bevat. Deze lijm hebben we groot ingekocht en we kunnen deze daardoor goedkoop leveren. De TIGT spuitlijm is een excellente lijm speciaal voor de verkleving van EPDM. De lijm brengt u tweezijdig aan, dat wil zeggen zowel op het dakoppervlak als op de EPDM. Raadpleeg op de spuitbus.


Bestel per 3,00 m2 dakoppervlak 1 spuitbus contactlijm.
TIP: TIGT spuitbus extra voordelig vanaf 12 stuks, nu slechts € 13,95 per spuitbus


 21,50 incl. btw
 15,25 incl. btw
Categorie:

Met de EPDM lijm Spraybond spuitbus brengt u eenvoudig aan. Gebruik van een lijmroller is niet nodig. De contactlijm brengt u dubbelzijdig aan, dus zowel op de ondergrond als op de EPDM. De EPDM lijm in spuitbus wordt dikwijls toegepast voor het verlijmen van EPDM op de dakranden. Spraybond spuitbus is bij TIGT altijd uit voorraad leverbaar.
De spuitbussen van Bosscover bevatten 750ml en de TIGT spuitbus bevat 500ml. De vaste stof is in beide spuitbussen gelijk en beiden zijn geschikt voor 3 vierkante meter tweezijdig aangebracht.