Spraybond drukvat 22 liter

Vanaf:  189,00 incl. btw

Home |EPDM lijm & kit|Contactlijm drukvat


Een drukvat is ideaal voor iemand die op jaarbasis meer dan 100m2 EPDM dak verlijmd. De Bosscover Spraybond is het merk van de EPDM fabrikant. De fabrikant van de EPDM garandeert ook de goede hechting met behulp van de spuitlijm.

De TIGT lijm is een innovatieve zeer goed hechtende spuitlijm die geen tolueen bevat. Deze lijm hebben we groot ingekocht en we kunnen deze daardoor goedkoop leveren. De TIGT spuitlijm is een excellente lijm speciaal voor de verkleving van EPDM. De lijm brengt u tweezijdig aan, dat wil zeggen zowel op het dakoppervlak als op de EPDM.

TIP: Drukvat complete set is inclusief pistool en slang (5,5 meter)


Een drukvat is voldoende voor circa 80m2 dakoppervlak (tweezijdig verlijmd).


 221,50 incl. btw
 189,00 incl. btw
 335,70 incl. btw
 13,50 incl. btw
Categorie:

TIGT.nl levert u een Spraybond drukvat 22 liter tegen een zeer lage prijs. Een drukvat is ideaal voor iemand die op jaarbasis meer dan 100m2 EPDM dak verlijmd. De Bosscover Spraybond is het merk van de EPDM fabrikant. De fabrikant van de EPDM garandeert ook de goede hechting met behulp van de spuitlijm.

De TIGT lijm is een innovatieve zeer goed hechtende spuitlijm die geen tolueen bevat. Deze spraybond drukvat 22 liter hebben we groot ingekocht en we kunnen deze daardoor goedkoop leveren. De TIGT spuitlijm is een excellente lijm speciaal voor de verkleving van EPDM. De lijm brengt u tweezijdig aan, dat wil zeggen zowel op het dakoppervlak als op de EPDM.


TIP: Drukvat complete set is inclusief pistool en slang (5,5 meter)


Een drukvat is voldoende voor circa 80m2 dakoppervlak (tweezijdig verlijmd).