Roval daktrim RAL 9005 structuur

Per lengte:  29,10 incl. btw

HomeEPDM toebehoren| Dakrandafwerking | Roval daktrim RAL | Roval daktrim RAL 9005-ST


NIEUW: daktrim zwart (RAL 9005) structuur. De normale daktrim in kleur hebben een glanzend oppervlakte. Deze daktrim heeft een kenmerkt zich echter door een zeer fraaie structuur moffeling. Het oppervlakte is niet glad, maar heeft een zacht nevelige structuur. De daktrim heeft daardoor een bijzonder chique uitstraling.

Voor u de Roval daktrim 9005 vastschroeft, brengt u eerst een ril EPDM kit aan om het waterdicht te maken.


Bestel eenvoudig. Geef hieronder de benodigde aantallen in en klik op bestel.
Een normaal rechthoekig dak telt 4 buitenhoeken.
Een montagepakket is voldoende voor 1 daktrim of hoek.


 29,10 incl. btw
 20,90 incl. btw
 20,90 incl. btw
 4,00 incl. btw
Categorie:

De Roval daktrim RAL 9005 is een hoogwaardige daktrim in de kleur zwart structuur. Lengte van de trim is 2,50 meter. De beide zijden van de hoeken hebben ieder een lengte 0,4 meter.
Monteer de daktrim eenvoudig met het bij te leveren montagepakket. Dit bestaat uit 8 daktrimschroef (zeskantkop) 4,8 x 38mm met neopreenring en een verbindingsplaatje. Het montagepakket is ook uitgevoerd in dezelfde kleur. Bij een daktrim wordt niet standaard een verbindingsplaatje geleverd. NB: de kleur van de daktrimschroef komt uit een ander proces van poedercoaten en kan daarom iets afwijken van de kleur van de trim. Het is mogelijk dat er aan de bovenzijde (opleg) van de trim kleurverschil is tussen de verschillende trimmen en hoeken. Dit is een niet voor te komen gevolg van het coaten, waarbij er lichte verschillen mogelijk zijn tussen onderscheiden batches.

Voor u de Roval daktrim 9005 vastschroeft, brengt u eerst een ril EPDM kit aan om het waterdicht te maken.

Montagepakket

Dit bestaat uit 8 daktrimschroef (zeskantkop) 4,8 x 38mm met neopreenring en een verbindingsplaatje. Het montagepakket is ook uitgevoerd in dezelfde kleur. NB: de kleur van de dakschroef komt uit een ander proces van poedercoaten en kan daarom iets afwijken van de kleur van de trim. Een montagepakket is voldoende voor 1 daktrim of hoek.
Wanneer u een daktrim zaagt en twee of meer stukken trim hergebruikt, dan komt u verbindingsstukken te kort. Bestel dan extra verbindingsstukken.

Voor u de daktrim vastschroeft, brengt u eerst een ril EPDM kit aan om het waterdicht te maken.

Daktrim bestellen

U kunt de ROVAL daktrim RAL 9005 structuur het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor het laten bezorgen van uw bestelling, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt. TIGT.nl levert in het algemeen alles uit eigen voorraad. Wij zijn een gespecialiseerde wederverkoper van Bosscover EPDM en toebehoren.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Vragen over onze Roval daktrim RAL 9005 structuur?

Heeft u nog vragen over onze EPDM? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.