Roval daktrim RAL 7016

Per lengte:  29,10 incl. btw

HomeEPDM toebehoren| Dakrandafwerking | Roval daktrim RAL | Roval daktrim RAL 7016


De Roval daktrim RAL 7016 is een hoogwaardige daktrim in de kleur antraciet. Lengte van de trim is 2,50 meter.  De beide zijden van de hoeken hebben ieder een lengte 0,4 meter.
Monteer de daktrim eenvoudig met het bij te leveren montagepakket. Dit bestaat uit 8 daktrimschroef (zeskantkop) 4,8 x 38mm met neopreenring en een verbindingsplaatje. Het montagepakket is ook uitgevoerd in dezelfde kleur. Bij een daktrim wordt niet standaard een verbindingsplaatje geleverd. NB: de kleur van de daktrimschroef komt uit een ander proces van poedercoaten en kan daarom iets afwijken van de kleur van de trim.

Voor u de Roval daktrim 7016 vastschroeft, brengt u eerst een ril EPDM kit aan om het waterdicht te maken.


Bestel eenvoudig. Geef hieronder de benodigde aantallen in en klik op bestel.
Een normaal rechthoekig dak telt 4 buitenhoeken.
Een montagepakket is voldoende voor 1 daktrim of hoek.


 29,10 incl. btw
 20,90 incl. btw
 20,90 incl. btw
 4,00 incl. btw
 1,00 incl. btw
Categorie:

De Roval daktrim RAL 7016 (antraciet) bieden wij zeer voordelig aan in de maat 60/64. De daktrim heeft een lengte van 2,50 meter. De zijden van de hoeken van de Roval daktrim RAL 7016 zijn 0,4 meter. Monteer de daktrim eenvoudig met het bij te leveren montagepakket.

Montagepakket
Dit bestaat uit 8 daktrimschroef (zeskantkop) 4,8 x 38mm met neopreenring en een verbindingsplaatje. Het montagepakket is ook uitgevoerd in dezelfde kleur. NB: de kleur van de dakschroef komt uit een ander proces van poedercoaten en kan daarom iets afwijken van de kleur van de trim. Een montagepakket is voldoende voor 1 daktrim of hoek.
Wanneer u een daktrim zaagt en twee of meer stukken trim hergebruikt, dan komt u verbindingsstukken te kort. Bestel dan extra verbindingsstukken.

Voor u de Roval daktrim 7016 vastschroeft, brengt u eerst een ril EPDM kit aan om het waterdicht te maken.