BossCover RMA strip 25,4 cm x 30,5 meter

 471,72 incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | BossCover RMA strip

De BossCover RMA strip is een gewapende EPDM strip waarbij in de fabriek op twee kanten een 76 mm brede Splice Tape strook is gelamineerd. Gebruik de RMA strip voor de mechanische bevestiging van EPDM membramen.

Slechts 2 resterend op voorraad

Categorie:

De BossCover RMA strip is een gewapende EPDM strook voor de mechanische (schroef met drukverdeelplaat) bevestiging van een EPDM membraam. De versterkte EPDM strook is voorzien twee zelfklevende stroken.  Er is geen brander of vloeibare lijmen nodig.

Hoe gebruik ik RMA strip?

De RMA strip gebruikt u bij grote daken waarbij u rekening moet houden met een grote windlast. De Bosscover RMA strip schroeft u van op het dak met de zelfklevende laag naar boven gericht. De zelfklevende laag activeet u met een Bosscover EPDM primer. Na de droogtijd afgewacht te hebben brengt u vervolgens de EPDM aan en rolt deze goed aan met een EPDM roller. Wanneer u de de RMA strip aanbrengt tussen twee verschillende membramen, kan ter afdekking van het middeldeel van de RMA strip een BossCover Coverstrip worden toegepast.

Technische moeilijkheidsgraad:     

BossCover RMA strip bestellen

U kunt uw Bosscover RMA strip en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor het laten bezorgen van uw bestelling, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt. TIGT.nl levert in het algemeen alles uit eigen voorraad. Wij zijn een gespecialiseerde wederverkoper van Bosscover EPDM en toebehoren.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Vragen over onze Bosscover tapes?

Heeft u nog vragen over onze EPDM tapes? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.

Technische fiche

Download hier de technische fiche.