Rest Bosscover 1.14 mm 4,58 x 1,40

 9,76 incl. btw per m2

Home | Restanten

Reststuk EPDM. OP=OP

Verzendkosten NL:
<25kg € 8,50 – vanaf 25 kg € 15,00

Reststukken zijn meestal stukken EPDM die overblijven aan het eind van een rol. De kwaliteit van een reststuk is gelijk aan de normale EPDM die u bij ons bestelt.

Uitverkocht

Categorie:

Aan het eind van een rol blijft vaak nog een stuk EPDM over. Deze restanten kunt u bij ons tegen een aantrekkelijke korting kopen. Daarnaast kan het zo zijn dat er een deel van de rol EPDM niet aan onze eisen voldoet qua uiterlijk, bijvoorbeeld als er stukken geribbeld van de rol komen, die stukken zijn dan nóg voordeliger te verkrijgen. De EPDM is uiteraard van precies dezelfde kwaliteit als wanneer u EPDM op maat bestelt bij ons. Naast de korting op de prijs per m2 rekenen we ook lagere kosten voor de verzending. Bekijk hieronder wat we allemaal aan EPDM restanten voor u in de aanbieding hebben.

Let op: omdat het restanten betreft is er vaak maar 1 exemplaar beschikbaar en op=op, dus wees er snel bij!

EPDM restpartijen

Omdat geen dak hetzelfde is vindt u bij onze EPDM restanten vele verschillende afmetingen. Er wordt immers gewerkt per rol en wat overblijft is afhankelijk van de grootte van het dak en het overschot dat er besteld is. Op basis van de afmetingen wordt vervolgens ook de hoeveelheid korting bepaald. Zoals u van ons gewend bent heeft u ook hier zowel de EPDM LSFR als EPDM Bosscover. Kijk dus goed welk type EPDM u nodig heeft voordat u bestelt. LSFR staat voor Low Slope Fire Retardant en voldoet aan alle in Nederland gestelde eisen voor dakbedekking op of rond uw huis. De EPDM Bosscover 1.0 wordt voornamelijk gebruikt voor overkappingen in de tuin of als vijverfolie.

EPDM tweede keus restanten

Bij het afrollen van EPDM kan het voorkomen dat er delen geribbeld uitkomen. Omdat dit niet aan onze eisen voldoet qua uiterlijk worden ook deze stukken opzij gelegd. Het kan ook zijn dat er andere oneffenheden op de rol zitten waardoor het als tweede keus wordt bestempeld. Bij deze EPDM restanten profiteert u van nog hogere kortingen. Ook bij de tweede keus producten kunt u gewoon uitgaan van de beste kwaliteit en 100% waterdicht EPDM. Net als bij de reguliere restanten geldt dat er vaak maar 1 exemplaar beschikbaar is.