Kitpistool Irion FX7-60

 42,15 incl. btw

Home|Gereedschap|Kitpistool Irion FX7-60


Professioneel kitpistool voor toepassing van worsten kit. Bespaar tijd en geld met EPDM kit in worstverpakking.

Categorie:

Het kitpistool Irion FX7-60 is geschikt voor normale kokers kit tot 310 ml. maar is vooral ook voor toepassing van kit in worstverpakking van 600 ml.
Dit Irion kitpistool is van hoge Duitse kwaliteit. Met de Irion FX7-60 beschikt u over een gedegen stuk professioneel gereedschap waar u jarenlang mee werkt.

Wat zijn de kenmerken van kitpistool Irion FX7-60?

– super stevige body
– voor normale kokers maar ook voor worstverpakking
– softgrip rubberen handvat
– nauwkeurige dosering

Download hier de productgegevens van de fabrikant.

Wat is het voordeel van EPDM kit in worst verpakking?

De voordelen van EPDM kit (worst) zijn:
– U heeft veel minder kosten
– U kunt sneller werken
– U heeft minder afval

Met EPDM kit in worstverpakking haalt u de dubbele hoeveelheid uit een verpakking tegen ongeveer dezelfde kosten als een koker EPDM kit. Minder vaak een koker vervangen betekent sneller werken met EPDM kit in worstverpakking. Bovendien heeft u met de worstverpakking veel minder afval dan wanneer u EPDM kit in kokers gebruikt.

Kitpistool Irion FX7-60 bestellen

Uw EPDM kitpistool en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.