Kiezelbak alu

Vanaf:  19,15 incl. btw

HomeEPDM toebehoren| Hemelwaterafvoer | Kiezelbak alu


Geef gewenste aantal in en klik op de bestelknop.


 19,15 incl. btw
 20,50 incl. btw
 28,25 incl. btw
 29,35 incl. btw
 22,90 incl. btw
 24,50 incl. btw
 32,15 incl. btw
 34,35 incl. btw
Categorie:

Toepassing kiezelbak alu

De kiezelbak alu is een zijafvoer van hemelwater bij platte daken. Aluminium wordt veel gebruikt bij EPDM daken. Gebruikelijk is dat eerst de EPDM dakbedekking wordt aangebracht en daaroverheen de kiezelbak. Bevestig de kiezelbak met schroeven op de juiste plaats en breng hierover heen zelfklevende Firestone Quick Seam Formflash aan. De zelfklevende laag activeert u met een primer. Een alternatief is om een (rest)stuk EPDM te gebruiken om over de kiezelbak te plakken. Zorg ervoor dat alles goed afgekit is, zodat er geen vocht meer bij kan komen. Controleer jaarlijks of de afdichting nog goed is.

Stadsuitloop soorten

TIGT.nl levert een breed assortiment kiezelbak alu. U kunt kiezen uit een 45 graden model en uit een 90 graden model. Het 45 graden model gebruikt u bij een dak met een mastiekschroot. Het 90 graden model gebruikt u bij een rechte dakopstand. De beschikbare afmetingen zijn 60/80 en 60/100, waarbij de hoogte altijd 60mm is en de breedte of 80 of 100mm is. Ook de lengte van de uitloop is in meerdere maten beschikbaar. U kiest uit een lengte van 20cm en 45cm. Zonodig kunt u de uitloop zelf nog inkorten.

Als alternatief voor de kiezelbak, kunt u ook kiezen voor de uitloop met EPDM flap.

Kiezelbak alu bestellen

De stadsuitloop is eenvoudig te bestellen, geef de gewenste hoeveelheid in en klik op bestel. Wanneer uw bestelling voor 13:00 uur is geplaatst, dan verstuurt TIGT.nl uw bestelling nog dezelfde werkdag. Heeft u vragen over de stadsuitloop lood, of over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag.

Andere suggesties…

  • HWA EPDM onderuitloop

    EPDM hemelwaterafvoer onderuitloop

    Vanaf:  20,75 incl. btw