Kabeldoorvoer Anjo

Vanaf:  48,00 incl. btw

De aluminium plakplaat van het merk Anjo gebruikt u om een doorvoer te maken voor kabels. Toepassing o.a. bij plaatsing van zonnepanelen of airco’s op een plat dak.

 48,00 incl. btw
 56,00 incl. btw
 61,52 incl. btw
 68,00 incl. btw
Categorie:

De grondplaat schroeft u op het dak. Over de grondplaat heen komt een Bosscover Quick Seam Formflash waarin een passende opening is geknipt. Formflash aftekenen met krijt en Formflash wegnemen. De ruimte binnen en over de krijtlijn heen voorzien van Bosscover epdm primer (ook de aluminium plaat!). Wanneer primer droog is dan kan de Formflash over de plaat worden gelegd. Hierna voorzichtig de plastic beschermlaag verwijderen van de Formflash en daarna goed aanrollen met epdm aandrukroller.

NB: De formflash plakt direct. Het verwijderen van de plastic folie aan de onderzijde gebeurt het beste beetje bij beetje vanuit het midden. Enige ervaring met het verwerken van zelfklevende folies is van belang. Als alternatief kan een stuk epdm worden geknipt waarna deze wordt vastgezet met kit. Dit is een methode die niet door de fabrikant van de EPDM wordt geadviseerd.