Isolatie

 

PIR Alu

Wat weinig mensen weten is dat niet alle isolatie zomaar geschikt is om EPDM op te verlijmen. Wil de EPDM goed hechten, dan is het van belang dat ook de cachering van de juiste aluminium kwaliteit is en dat de cachering zeer goed hecht aan de isolerende PIR. Om die reden verkopen wij  Firestone Resista of Unilin isolatie voor het dak. Deze beide merken zijn getest door de fabrikant van de Bosscover EPDM.

 Laagste prijs in Nederland

Om iedereen de kans te geven de perfecte PIR toe te passen in combinatie met EPDM hebben wij de prijzen zodanig verlaagd dat we met trots kunnen zeggen dat dit de laagste prijzen van Nederland zijn. Bestel met uw EPDM nu tegelijk ook de PIR en u bespaart ook nog op bezorgkosten.

 Isolatie bevestigen 

Bevestiging van de isolatie op het dak kan op twee manieren: met PIR lijm of met PIR schroeven. De methode met PIR lijm werkt snel en is voordelig. Deze methode is echter niet toepasbaar wanneer er een PE folie wordt gebruikt als dampremmer. De PIR schroeven koopt u met een drukverdeelplaat, wij verkopen deze in verpakkingen van 250 stuks en van 50 stuks.

Isolatie – overig

Dampremmende folie T200. Deze folie past u indien nodig toe onder de PIR isolatie.

EPDM-TIGT.nl is een speciaalsite van:

TIGT.nl

XLHC bv

Plutoweg 7

8932 AC Leeuwarden

KvK 61960675

BTW NL854568037B01

Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Groot project?

Mail voor offerte naar:

groothandel@xlhc.nl

 

Keurmerk webwinkel

De waardering van www.EPDM-TIGT.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 973 reviews.