HWA PE zelfklevend Ø 63

 40,00 incl. btw

HomeEPDM toebehoren| Hemelwaterafvoer | HWA PE onderuitloop zelfklevend| HWA PE 63mm


De zelfklevende HWA wordt bovenop de EPDM aangebracht. De cirkel waar de zelfklevende flap komt aftekenen. Iets ruimer dan de afgetekende ruimte primer aanbrengen met een primerpad. Wacht tot de primer gedroogd is, hierna brengt u de HWA in het daartoe gemaakte gat. Pas hierna voorzichtig de beschermende folie wegtrekken. Goed aandrukken met een EPDM aandrukrol.

Lengte buis: 50cm
Diameter buis: 63mm


Categorie:

De HWA PE zelfklevend is een hemelwaterafvoer voor het platte dak. Door de zelfklevende flexibele EPDM flap is de HWA snel aan te brengen.

Hoe breng ik de HWA PE  Ø 63 aan?

De HWA PE zelfklevend brengt u aan de EPDM. Ga als volgt te werk. De cirkel waar de zelfklevende flap komt aftekenen. Iets ruimer dan de afgetekende ruimte primer aanbrengen met een primerpad. Wacht tot de primer gedroogd is, hierna brengt u de HWA in het daartoe gemaakte gat. Pas hierna voorzichtig helft voor helft de beschermende folie wegtrekken. Goed aandrukken met een EPDM aandrukrol.

HWA PE bestellen

U kunt uw zelfklevende hemelwaterafvoer en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Vragen over onze HWA ‘s?

Heeft u nog vragen over onze HWA PE zelfklevend of over andere producten? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder.