HWA Alu onderuitloop (zelfklevend)

 51,78 61,64 incl. btw

HomeEPDM toebehoren| Hemelwaterafvoer | HWA alu onderuitloop


De zelfklevende HWA wordt bovenop de EPDM aangebracht. De cirkel waar de zelfklevende flap komt aftekenen. Iets ruimer dan de afgetekende ruimte primer aanbrengen met een primerpad. Wacht tot de primer gedroogd is, hierna brengt u de HWA in het daartoe gemaakte gat. Pas hierna voorzichtig de beschermende folie wegtrekken. Goed aandrukken met een EPDM aandrukrol.


 51,78 incl. btw
 52,41 incl. btw
 54,97 incl. btw
 58,32 incl. btw
 61,64 incl. btw

De HWA Alu zelfklevend is een hemelwaterafvoer voor het platte dak. Door de zelfklevende EPDM flap is de HWA snel aan te brengen.

Hoe breng ik de HWA Alu zelfklevend aan?

De HWA Alu zelfklevend brengt u aan de EPDM. Ga als volgt te werk. De cirkel waar de zelfklevende flap komt aftekenen. Iets ruimer dan de afgetekende ruimte primer aanbrengen met een primerpad. Wacht tot de primer gedroogd is, hierna brengt u de HWA in het daartoe gemaakte gat. Pas hierna voorzichtig helft voor helft de beschermende folie wegtrekken. Goed aandrukken met een EPDM aandrukrol.

HWA Alu bestellen

U kunt uw zelfklevende hemelwaterafvoer en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Vragen over onze HWA ‘s?

Heeft u nog vragen over onze HWA Alu zelfklevend of over andere producten? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder.