FS 6″ Quick Seam Perimeterstrip

 464,15 incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | FS Perimeterstrip


De FS Quick Seam Perimeter strip is een gewapende EPDM strip waarbij in de fabriek op één kant een 76 mm brede Splicetape strook is gelamineerd. Gebruik de perimeterstrip als kimfixatie.

Afmeting: 15 cm x 30,48 mtr.


Categorie:

De Firestone Quick Seam Perimeterstrip is een gewapende EPDM strip waarbij in de fabriek op één kant een 76 mm brede Splicetape strook is gelamineerd. Gebruik de perimeterstrip als kimfixatie.
De perimeterstrip schroeft u langs de volledige kim vast met gebruik van drukverdeelplaatjes. Hierover heen komt de EPDM dakbedekking welke wordt vastgezet op de Splicetape.

Bij daken groter dan 100 m² dient u extra aandacht te hebben voor de kimfixatie. De trekkracht van de wind kan een EPDM dak volledig lostrekken. Dit gebeurt zelfs bij daken waar de meest hoogwaardige lijm is toegepast. Het lostrekken door de wind kan worden voorkomen door de EPDM langs de kim extra sterk te bevestigen. Met de Firestone Quick Seam Perimeterstrip voorkomt u problemen met kimfixatie. Over het algemeen is dit niet een klus die dikwijls wordt gedaan door personen die hierin onervaren zijn. Raadpleeg onze deskundigen.

Technische moeilijkheidsgraad: