Firestone Formflash (rol)

Vanaf:  115,75 incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | FS Formflash


Formflash heeft als eigenschap dat u het met de handen in verschillende vormen kan geduwen. Formflash heeft geen geheugen en er ontstaat geen spanning in het materiaal. Zo kan formflash zelfs worden gebruikt rondom hoeken. Gebruik Formflash voor afdichting van hoeken, dakdoorvoeren en voor reparaties.


 115,75 incl. btw
 212,33 incl. btw
 411,96 incl. btw
 290,00 incl. btw
 398,00 incl. btw
 606,00 incl. btw
Categorie:

Firestone Formflash heeft als eigenschap dat u het met de handen in verschillende vormen kan duwen. Formflash heeft geen geheugen en er ontstaat geen spanning in het materiaal. Zo kan de tape zelfs worden gebruikt rondom hoeken. Gebruik Firestone Formflash voor afdichting van hoeken, dakdoorvoeren en voor reparaties. De tape is zelfklevend, voorbewerken met EPDM primer.

Technische moeilijkheidsgraad:

Gebruik deze tape niet voor het inwerken van ontluchting, daarvoor past u de gevulcaniceerde Firestone Flashing toe.

Firestone Formflash bestellen

U kunt uw Firestone Formflash en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Vragen over onze Firestone tapes?

Heeft u nog vragen over onze EPDM tapes? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder. Ook voor advies voor het gebruik van de tape kunt u bij ons terecht.