EPDM LSFR (7,62 meter breed)

 13,69 incl. btw per m2

HomeEPDM dakbedekking | LSFR 7,62 meter


EPDM-LSFR/E is de beste investering voor uw platte dak. Door de unieke eigenschappen van EPDM weet u zeker dat deze dakbedekking minstens 50 jaar meegaat. De dakfolie is door handige doehetzelvers redelijk eenvoudig zelf aan te brengen. Heeft u vragen hierover dan kunt u een beroep doen op onze technische adviseurs.


Eenvoudig bestellen: kies de juiste breedte en vul de benodigde lengte in, klik vervolgens op de bestelknop en het product wordt toegevoegd aan uw winkelwagen. Houd bij het bestellen ook rekening met de opstaande dakrand.

NB:invullen van de lengte in cm afgerond op 10-tallen.


762
Oppervlakte (m2)
Prijs product (incl btw)
Gewicht (kg)
Categorie:

EPDM met de toevoeging LSFR E betekent dat deze dakbedekking brandveilig is en voldoet aan de bouwvoorschriften. Dankzij de lange levensduur is EPDM bovendien de meest duurzame dakbedekking.
EPDM dakfolie is eenvoudig aan te brengen. De EPDM verlijming kan op twee manieren: dubbelzijdig met contactlijm of enkelzijdig onze watergedragen lijm. Raadpleeg de instructies.
De folie heeft geen voor of achterzijde en kan in de lengte of breedte richting worden gelijmd.

Bij het bestellen kunt u aanvinken of u een LSFR echtheidscertificaat wenst te ontvangen. Wij verzenden deze certificaten eenmaal per maand.

Razendsnel geleverd uit eigen voorraad.

 

Levertijd

ca. 2 werkdagen

Dikte

1,14 mm

Gewicht

1,4 kg per m2

Merk

Bosscover

Type EPDM

Amerikaans

Voldoet aan bouwbesluit

Ja : LSFR-E = vliegvuurbestendig

Geschikt voor vijver

Nee