EPDM kit (worst)

Vanaf:  12,50 incl. btw

Home |EPDM lijm & kit|EPDM kit – worst


Onze vertrouwde TIGT EPDM kit is er nu ook in voordelige worst verpakking van 600 ml. Aanbrengen met kitpistool geschikt voor worsten.
Nog voordeliger per doos van 12 stuks.


Categorie:

De EPDM kit (worst) kunt u gebruiken voor het verlijmen van EPDM. De EPDM kit is ook toepasbaar onder iets vochtige omstandigheden. Voor het aanbrengen van de EPDM kit gebruikt u een kitpistool speciaal geschikt voor toepassing van worsten. Het gedeeltelijk verlijmen van EPDM is vooral goed toepasbaar in combinatie met ballast, zoals grind.

Hoeveel kit komt er uit een verpakking EPDM kit in worst verpakking?

In een worst verpakking zit 600 ml. kit. Dit is voldoende voor een totale rillengte van circa 12 meter. U haalt dus het dubbele uit een verpakking vergeleken met een EPDM kit in koker.

Wat is het voordeel van EPDM kit in worst verpakking?

De voordelen van EPDM kit (worst) zijn:
– U heeft veel minder kosten.
– U kunt sneller werken.
– U heeft minder afval.

U haalt de dubbele hoeveelheid uit een verpakking tegen ongeveer dezelfde kosten als een koker EPDM kit. Minder vaak een koker vervangen betekent sneller werken met EPDM kit in worstverpakking.
Bovendien heeft u met de worstverpakking veel minder afval dan wanneer u EPDM kit in kokers gebruikt.

EPDM kit in worstverpakking bestellen

U kunt uw EPDM kit en ander toebehoren het best tegelijk bestellen met uw EPDM folie, zodat u alles in één keer bestelt en binnenkrijgt. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar als u het liever ophaalt bij onze vestiging in Leeuwarden dan kan dat ook. U kunt dat aangeven op het moment dat u de bestelling afrondt.

Bestelt voor 13:00 betekent dat we nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending na 13:00 uur is verzending de volgende werkdag.

Vragen over onze EPDM kit?

Heeft u nog vragen over onze EPDM kit? Dan kunt u daarvoor gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder.