EPDM Bosscover 1,14 mm (3,96 meter breed)

 11,49 incl. btw per m2

Home | EPDM dakbedekking | BC 1,14 – 3,96 meter


EPDM-Eco is een duurzame en betaalbare investering voor uw platte dak. Door de unieke eigenschappen van EPDM weet u zeker dat deze dakbedekking minstens 50 jaar meegaat. De dakfolie is door handige doehetzelvers redelijk eenvoudig zelf aan te brengen. Heeft u vragen hierover dan kunt u een beroep doen op onze technische adviseurs.


Eenvoudig bestellen: kies de juiste breedte en vul de benodigde lengte in, klik vervolgens op de bestelknop en het product wordt toegevoegd aan uw winkelwagen. Houd bij het bestellen ook rekening met de opstaande dakrand.

NB: invullen van de lengte in cm afgerond op 10-tallen.


Uitverkocht

Categorie:

EPDM Eco is een betaalbare en duurzame EPDM. Wij hebben deze EPDM aan ons assortiment toegevoegd omdat niet iedereen een origineel Firestone fabrikaat gebruikt. Op deze manier is de keuze aan u. De EPDM Eco is volledig gegarandeerde en brandveilige dakbedekking die voldoet aan de bouwvoorschriften. EPDM dakfolie is eenvoudig aan te brengen. De EPDM verlijming kan op twee manieren: dubbelzijdig met contactlijm of enkelzijdig onze watergedragen lijm. Raadpleeg de instructies.
De folie heeft geen voor of achterzijde en kan in de lengte of breedte richting worden gelijmd.

Razendsnel geleverd uit eigen voorraad.

Levertijd

besteld voor 13:00 uur dezelfde dag verzonden

Dikte

1,14 mm

Gewicht

1,4 kg per m2

Type EPDM

Amerikaans

Voldoet aan bouwbesluit

Ja = vliegvuurbestendig

Geschikt voor vijver

Ja