EPDM Bosscover 1.0 mm (3,05 meter breed)

 10,99 incl. btw per m2

Home | EPDM dakbedekking | BC 1,0mm – 3,05 meter


Bosscover EPDM 1.0 is een duurzame en betaalbare investering voor uw platte dak. De EPDM is vliegvuurbestendig en voldoet daarmee aan alle bouwvoorschriften. Door de unieke eigenschappen van EPDM weet u zeker dat deze dakbedekking minstens 50 jaar meegaat. De dakfolie is door handige doehetzelvers redelijk eenvoudig zelf aan te brengen, zonder reiniging vooraf. Heeft u vragen hierover dan kunt u een beroep doen op onze technische adviseurs.


Uitverkocht

Categorie:

Bosscover EPDM 1.0 mm is een betaalbare en duurzame EPDM. Wij hebben deze EPDM aan ons assortiment toegevoegd omdat niet iedereen een origineel Firestone fabrikaat gebruikt. Op deze manier is de keuze aan u. De Bosscover EPDM 1.0 is volledig gegarandeerde en brandveilige dakbedekking die voldoet aan de bouwvoorschriften. Bosscover is een merk dat al vele jaren garant staat voor kwaliteit in dakbedekking.

Wij verkopen deze EPDM vooral voor platte daken van schuurtjes, overkappingen en dakkapellen. Deze folie is ook geschikt voor vijvers.

EPDM dakfolie is eenvoudig aan te brengen. De EPDM verlijming kan op twee manieren: dubbelzijdig met contactlijm of enkelzijdig onze watergedragen lijm. Raadpleeg de instructies.
De folie heeft geen voor of achterzijde en kan in de lengte of breedte richting worden gelijmd.

Razendsnel geleverd uit eigen voorraad.

Levertijd

voor 13:00 besteld dezelfde dag verzonden

Dikte

1,00 mm

Gewicht

1,4 kg per m2

Merk

Bosscover

Type EPDM

Amerikaans

Voldoet aan bouwbesluit

Ja : vliegvuurbestendig

Geschikt voor vijver

Ja