Roval EPDM Solotrim

Per lengte:  54,95 incl. btw

HomeEPDM toebehoren| Dakrandafwerking | Solotrim


De solotrim is speciaal ontworpen voor de afwerking van een EPDM-dak. De trim is voorzien van een rubber, waardoor u geen kit hoeft toe te passen voor de afdichting. De trim heeft voorgeboorde gaten. De prijs is exclusief bevestigingsmaterialen en koppelplaatjes.

Met de solotrim koopt u niet alleen een kant en klare oplossing voor uw EPDM dak, de kwaliteit is ook nog eens vele malen hoger dan die van de Roval standaardtrim.

Lengte van de trim is 2,50 meter. Beide zijden van een hoek zijn 0,50 meter lang. Kleur: alu


NB: Bij de benaming van hoeken wordt gerekend vanaf de buitenzijde van het dak. Een rechthoekig dak heeft normaal gesproken 4 buitenhoeken.


 54,95 incl. btw
 32,00 incl. btw
 32,00 incl. btw
 7,75 incl. btw
Categorie:

De Roval EPDM solotrim is speciaal ontworpen voor de afwerking van een EPDM-dak. De trim is voorzien van een rubber, waardoor u geen kit hoeft toe te passen voor de afdichting. De trim heeft voorgeboorde gaten. De prijs is exclusief bevestigingsmaterialen en koppelplaatjes.

Voor de hoeken zijn aparte hoekstukken verkrijgbaar.

Met de Roval solotrim koopt u niet alleen een kant en klare oplossing voor uw EPDM dak, de kwaliteit is ook nog eens vele malen hoger dan die van de budgettrim.

Meer informatie over montage ed vind u op de website van de fabrikant Roval.

Een setje montage materiaal bestaat uit:
– 1 koppelstuk
– 1 afdekstuk
– 9 schroeven met neopreenring

NB: Bij de benaming van hoeken wordt gerekend vanaf de buitenzijde van het dak. Een rechthoekig dak heeft normaal gesproken 4 buitenhoeken.

Andere suggesties…

 • Enkeltrim
  Geen kit nodig
  Inclusief bevestigingsmateriaal
  Geen kit nodig

  TIGT EPDM monotrim

   5,45 46,65 incl. btw