Daktrim TIGT EPDM Enkeltrim

Per lengte:  27,90 incl. btw


De TIGT Enkeltrim is speciaal ontworpen voor de afwerking van een EPDM-dak. De trim is voorzien van een rubber, waardoor u geen kit hoeft toe te passen voor de afdichting. De trim heeft voorgeboorde gaten. De prijs is inclusief bevestigingsmaterialen en koppelplaatjes.

Met de Enekltrim koopt u niet alleen een kant en klare oplossing voor uw EPDM dak, de kwaliteit is ook nog eens vele malen hoger dan die van de standaardtrim.

Lengte van de trim is 2,50 meter. Beide zijden van een hoek zijn 0,50 meter lang.


NB: Bij de benaming van hoeken wordt gerekend vanaf de buitenzijde van het dak. Een rechthoekig dak heeft normaal gesproken 4 buitenhoeken.


 

 27,90 incl. btw
 15,30 incl. btw
 15,30 incl. btw
 3,40 incl. btw
Categorie:

De TIGT Enkeltrim is speciaal ontworpen voor de afwerking van een EPDM-dak. De trim is voorzien van een afdichtingsstrip, waardoor u geen kit hoeft toe te passen voor de afdichting. De trim heeft voorgeboorde gaten. De prijs is inclusief bevestigingsmaterialen en koppelplaatjes.

Voor de hoeken zijn aparte hoekstukken verkrijgbaar.

Met de enkeltrim koopt u niet alleen een kant en klare oplossing voor uw EPDM dak, de kwaliteit is ook nog eens vele malen hoger dan die van de standaardtrim.

Per lengte en per hoek leveren wij gratis 1 setje bevestigingsmateriaal mee.
Extra setjes bevestigingsmateriaal is los bij de bestellen. Een setje bestaat uit:
– 1 koppelstuk
– 1 afdekstuk
– 9 schroeven met neopreenring

NB: Bij de benaming van hoeken wordt gerekend vanaf de buitenzijde van het dak. Een rechthoekig dak heeft normaal gesproken 4 buitenhoeken.

EPDM-TIGT.nl is een speciaalsite van:

TIGT.nl

XLHC bv

Plutoweg 7

8932 AC Leeuwarden

KvK 61960675

BTW NL854568037B01

Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Groot project?

Mail voor offerte naar:

groothandel@xlhc.nl

 

Keurmerk webwinkel