FS Quick Seam Coverstrip

Vanaf:  18,15 per meter incl. btw

Home | EPDM toebehoren |Tapes | FS Coverstrip


De FS Quick Seam Coverstrip is een semigevulcaniseerde EPDM strip, in de fabriek gelamineerd op een Splicetape. De strip wordt gebruikt voor het maken van lasnaadverbindingen voor twee stukken EPDM. De coverstrip is zelfklevend kan ook worden toegepast voor het uitvoeren van reparaties.


Nieuw: nu ook te bestellen per meter. Geef het aantal meters in en klik op de bestelknop.


 18,15 incl. btw
 130,50 incl. btw
 464,00 incl. btw
Categorie:

De FS Quick Seam Coverstrip is een semigevulcaniseerde EPDM strip, in de fabriek gelamineerd op een Splicetape. De strip wordt gebruikt voor het maken van lasnaadverbindingen voor twee stukken EPDM. De coverstrip kan ook worden toegepast voor het uitvoeren van reparaties. De tape is zelfklevend, de zelfklevende laag activeert u met een EPDM primer. Breng de tape aan zonder overlap, de twee stukken EPDM kunnen tegen elkaar aan worden gelegd voordat de tape wordt aangebracht. Goed aanrollen met een EPDM roller.

Technische moeilijkheidsgraad:

Voor het maken van een lasnaadverbinding kunt u ook gebruik maken van epdm-kit of van een splicetape. Een lasnaad met kit is het meest eenvoudig. De lasnaad met een splicetape is technisch het meest moeilijk. Het verschil tussen de Firestone Cover strip en de Firestone Splicetape is dat u de Coverstrip over een lasnaad aanbrengt. De Splicetape is tweezijdig zelfklevend en brengt u aan tussen twee lagen EPDM. Professionals kiezen voor Coverstrip of voor Splicetape. Raadpleeg de videoinstructies!

Video